Beauty Salon Dimensions 2009

In september was ik op de beauty vakbeurs in de jaarbeurs in Utrecht.

Als je werkzaam bent als schoonheidsspecialiste, visagist, kapper of nagelstyliste is het echt the place to be! Maar ook voor meiden die graag op de hoogte willen zijn van alle nieuwe beauty trends en willen shoppen met minstens 19% korting is het erg leuk. Omdat ik een opleiding visagie volg leek mij het sowieso leuk om eens een kijkje te gaan nemen. Het was veel groter dan ik dacht: wel twee hallen vol met allemaal standjes van nageldesign tot bekende viasgie merken zoals Make-up Studio. Ook werden er veel demonstraties gegeven.

Ik had mij voor de beurs al speciaal ingeschreven voor een trendreport door Marjanne Riemens (werkzaam in de mode) en Micky Jooren (visagiste). Met behulp van een PowerPoint presentatie kregen we als eerst de modetrends van winter 2009 te zien. De accentkleuren van deze winter zijn o.a. geel en paars en je zag veel jaren ’80 invloeden. Verder werd en verteld hoe mode bijvoorbeeld de architectuur beïnvloed en andersom. Daarna liet Micky Jooren zien op een model hoe je die trends weer kan vertalen in de make-up. Erg interessant allemaal! Ik ging met tassen vol tijdschriften en goodies weer moe maar tevreden naar huis. Wat een super leuke dag, echt een aanrader voor iedereen die van beauty houdt!

Voor meer informatie kijk op: www.beautysalondimensions.nl

 

Nieuwste WistjeDITjes

Wistjedat ik 9 juli alweer 22 jaar op aarde rondloop? Over mijn verjaardag

Wistjedat ik van dierenartsassistente, tandadrtsassistente ben geworden en hetzelfde gereedschap wordt gebruikt voor een dierengebit als voor een mensengebit?

DIT over links

To make a box like this, assign the "sidebardk" class.

You can do anything with a sidebar box. Insert images, ads or other web content.

Here's a text link.


Free Dreamweaver template created with Adobe Dreamweaver